2013. augusztus 1., csütörtök

Blogos kihívás-Day 1

Miért nem vagy névtelen?

Furcsa, de amikor elkezdtem a blogot készíteni, egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy névtelen legyek. Vagyis, talán az első pár hónapban nem írtam ki a teljes nevem, csak annyit, hogy Emi, de később jobbnak találtam leírni. Szóval ez nekem nem volt kérdéses. 

Most, hogy így belegondolok, tényleg nem "veszélytelen" a dolog, hiszen az élményeim, gondolataim jelentős része tálcán van kínálva és amennyi mocsok ember él ebben az elcseszett világban, nyugodt szívvel visszaélhetnek vele. Eddig (tudomásom szerint) ilyesmire nem került sor. Aztán abba is belegondoltam, hogy szerintem nem is érdekelne. Mit kéne akkor tennem? Szégyenkezni? Lesütött fejjel szomorkodni? Minden leütött sor, mondat, szó ÉN vagyok. Nem szégyellem az érzéseimet. Tudom a hiányosságaimat, a gyenge pontjaimat, de ezekkel együtt vagyok az, aki. Aki pedig annyira ráérős, hogy mások életével foglalkozzon, azt őszintén sajnálom, ugyanis valami hatalmas űr tátonghat az életében. 

Személyeket nem nevezek meg (csak unokatesómat, Zsófit, de róla mindig jó véleménnyel vagyok♥), igyekszem legtöbbször általánosságban beszélni. Meg hát tudjátok: Akinek nem inge... Én örülök, hogy van nekem ez a blog, főleg azért, mert mostanában egyre többen lettetek, hozzászóltok a bejegyzésekhez, tanácsokat adtok, biztattok. Úgyhogy köszönöm, hogy vagytok! :)

 

6 megjegyzés:

  1. én szerintem nem tudnék semmit sem anonimként csinálni. örülök, hogy elkezdtél blogolni, szeretem olvasni a bejegyzéseidet

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, örülök neki! :) Én is így gondolom a te blogoddal kapcsolatban :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem a stilusodat, ahogy irsz, es termeszetesen, amilyen a valosagban is vagy.♥ A blogod te vagy, ez ketsegtelen! Nagyon szeretlek es varom a bejegyzeseidet!:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! :))♥ Én is nagyon! :)

    Érdekes, mert most látom, hogy mennyi új bejegyzést írtál, de az irányítópultnál nem jelzi ki :O Pedig fel vagyok iratkozva... Még ilyet!

    VálaszTörlés
  5. Koszonom!♥C:
    Igen, most nagyon rakaptam, elegge elhanyagoltam mostanaban szegenykemet.:D Ezt a blogos kihivast elkezdtem en is, nagyon kiraly!:D
    Nem tudom mi lehet.:/ Lehet mar olyan regota nem irtam, hogy kivett a listabol... van ilyen?

    VálaszTörlés
  6. Végül én néztem rosszul, csak kicsit átszerkesztetted a blogot, meg igen régen írtál és úgy látszik átsiklottam felette :O De nincs semmi gond^^"

    VálaszTörlés