2013. augusztus 18., vasárnap

Blogos kihívás- Day 17

10 idézet, ami a szívedhez nőtt!
  
"Csak mert valakinek több követője van nálad, az nem azt jelenti, hogy nem vagy jobb náluk. Hitlernek milliói voltak, Jézusnak csak 12."
"A könyv szeret és szeretetet ad."

"Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod."

 "Minden bajra két orvosság van: az idő és a csend."

"A külső megfog, a belső megtart."

"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél."

 "Szórakozz, amikor szórakozni akarsz, légy dühös, amikor dühös vagy, és sírj, amikor sírni akarsz. Amikor magadban tartod a fájdalmat és nevetésre kényszeríted magad, az árt meg a legjobban."

"Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az Élet. De nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni."

"Mi a legviccesebb az emberben? (...) Mindig fordítva gondolkodnak: gyorsan fel akarnak nőni, hogy aztán az elveszett gyermekkor után sóhajtozzanak. Feláldozzák az egészségüket, hogy pénzt keressenek, aztán meg odaadják minden pénzüket, hogy egészségesek legyenek. Annyira sóvárognak a jövő után, hogy nem törődnek a jelennel, így aztán sem a jelent, sem a jövőt nem élik meg. Úgy élnek, mintha soha nem halnának meg, és úgy halnak meg, mintha soha nem éltek volna."

"Kedves nyugdíjasok! Mi fiatalok, néha rosszalkodunk.
Ti két világháborút csináltatok.Akkor most ki szégyellje magát!? :'D"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése