2014. október 10., péntek

Volt egy MondoCon

Sziasztok!

A szombati napomról szeretnék egy kicsit mesélni, hiszen akkor került megrendezésre a 2014-es tavaszi MondoCon :)
Nyár végén sokat agyaltam a cosplay kérdésén és volt néhány lehetséges karakter, aki tetszett volna, de inkább úgy döntöttem, hogy az első lolita szettemet hozom össze és abban debütálok szombaton. Szokásomhoz híven utolsó pillanatban kapkodtam össze a hiányzó darabokat. Az alsószoknyát Heni barátnőm anyukája megvarrta, amit itt is nagyon köszönök neki♥. Az ő boltjában vettem egy ékszer szettet, ami nyakláncot, fülbevalót és karkötőt foglalt magában és remekül passzolt a ruhámhoz. A kardigánomat és a zoknit pedig egy kínai áruházban vettem meg.
A vonatút vicces volt, jó néhányan megbámultak és mosolyogtak, pedig ez még szerintem viszonylag szelíd összeállítás volt.. :D Paróka, műszempilla, nagy masnik nélkül. Egyébként remekül éreztem magam benne, szerintem illik az egyéniségemhez és szívesen elfogadnék sok ilyen stílusú ruhadarabot. Sajnos a lolita ruhák nem az olcsóságukról híresek, de remélem hamarosan bővülni fog a repertoárom.
 
Annak is nagyon örülök, hogy megint szép számban gyűltünk össze :) Barátok, barátnőm, ismerősök egyaránt csatlakoztak hozzánk. Magának a connak most kicsit laposnak ítéltem a hangulatát, de mi jól elvoltunk, úgyhogy ez a lényeg :)
Bár eldöntöttem hogy nem vásárolok de ezt az Aranyhajas nyakláncot nem tudtam otthagyni, annyira kis helyes :)


A következő con decemberben lesz, amit mindig máshol, a Millenárison szerveznek és téli conon még sohasem voltunk de én most erősen gondolkozok rajta, hiszen: 1) kíváncsi vagyok hogy ez milyen lehet, hiszen ilyenkor elvileg van egy karácsonyos tematikája, ami nagyon jó, 2) a tavaszira sok esélyt nem látok, hogy elmehetnénk, hiszen ballagásos-érettségizős szezon lesz, úgyhogy jó lenne ha ez még összejönne :) Már cosplay tervem is van nyahaha.. ^^

Ezen látszódik a második zsákmányom, amit conon vettem: nagy masni :))
Szóval így festettem.. :)
Ez az egyik kedvenc fotóm a szombati napról :) Az a szoknya valami álom.. ♥
Cukikkal :3   


4 megjegyzés: