2014. július 3., csütörtök

Úton a vörös haj felé

Mint említettem, nagy álmom a vörös haj. Tegnap voltam fodrásznál és megejtettük az első festést. Sajnos, mivel sötét a hajam, nem fogta be tisztességesen, csak a hajtövemet és a fejbőrömet, a hajam jelentős része bordós, mondhatni padlizsános árnyalatot kapott a pirosas vörös helyett. 2 hét múlva megint megyek és elvileg akkor szép lesz. Oké, gondoltam hogy nem fogja be olyan erősen, de hogy ennyire nem?
Hiába, szőkíttetni nem akartam, mert az rettentően károsítja a haj szerkezetét... Szóval, kicsit küzdeni kell az álom szín érdekében. Remélem megéri :) Csodás hátteret ne nézzétek, csak így tudtam elkapni a színét. :D

6 megjegyzés:

 1. Én valamiért a lányokon nagyon szépnek találom a vörös hajat. Egyszerűen olyan különleges, nem mindennapi. :) Lefogadom, hogy ha készen lesz a tied is nem mindennapi lesz :)

  VálaszTörlés
 2. Mostanság nekem is nagyon megtetszett! :) Reméljük :))

  VálaszTörlés
 3. Nekem már így is nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. Én sokat váltottam. Akkor nem fogta be elsőre, amikor sötét barnából lettem vörös. Először nekem is padlizsán lett, ami furcsa, mert a természetes barnaságomat helyből befogta. Jól áll már ez is. :)

  VálaszTörlés
 5. Igen, kísérletezni kell :) Remélem a következő jó lesz. Köszönöm :)

  VálaszTörlés