2012. december 12., szerda

Some present moments in my life

Hmm a Milka csoki! Most is lapul két tábla a fiókomban, igyekszem nem egyszerre felfalni őket..♥

Néhány hetes kreálmányom :) Nagyon szeretem a baglyokat/baglyos dolgokat, ezért is próbálkoztam ilyet is rajzolni. Most is ügyködök egy rajzon, ha jól sikerül, megmutatom. Egyébként nagyon szeretek rajzolgatni, megnyugtat és leköt.

Ez a kép advent első vasárnapján készül. Azért is voltam így kinyalva kicsípve, mert az énekkarral felléptünk Nagykátán. Nagyon hangulatos volt.

Drága Zsófi unokatestvéremmel-barátnőmmel! ♥ Még egyszer köszönöm neki a vendéglátást, a sok emléket, remélem hamarosan újra találkozunk!

Ezt a kézkrémet Pesten vettem a Müllerbe, elsősorban az illata miatt. Mert az valami hiper-szuper fantasztikus! Igazi téli illatú. Almás, fahéjas, habos. Egyszerűen mesés! A kollekciónak még van két darabja, érdemes rájuk lecsapni!

Mivel a Fumoffut! és a Bújj bújj szellemet! kivégeztem, új sorozat után keresgéltem. A Bleach-et már 2-3 éve elkezdtem nézni, de valamilyen oknál fogva abbahagytam így most előröl belevágtam. 366 rész jelent meg eddig, szóval nem fogok unatkozni. (Most tartok a 10-nél) Barátnőmmel azzal viccelődtünk, hogy majd amikor az öregotthonban a többi mama-papa a Huanita, Rodrigez sorozatokon görcsöl, én addig a Bleach-et fogom még nézni :DD

Első galaxy köröm próbálkozásom. Sok ember megdicsérte, aminek örültem, hiszen nem vagyok valami nagy köröm festő művész. Nem úgy mint Heni barátnőm, aki mindig nagyon szépeket csinál magának! :))

Ha a hülyeség fájna, már rég halott ember lennék! :D

4 megjegyzés:

  1. Hát drága, nagyon tetszik a körmöd! Hogy csináltad?:) ♥

    VálaszTörlés
  2. Igazából ezt még november végén csináltam :) Egy videóból néztem a menetét. Először lefestettem a körmeim feketére, majd száradás után sminkszivaccsal (de bármilyen szivacs jó) pacsmagoltam rá fehér, rózsaszín, kékes és lila színt, majd fogpiszkálóval fehér pöttyöket (csillagok gyanánt) végül csillámos réteggel átmentem rajta! :) That's all!♥

    VálaszTörlés
  3. de szép lett a bagoly.:) és a körömlakkod is nagyon jó.^^ Én is próbálkoztam már vele,de nekem nem keltett ,,galaxy˝s hatást.:D

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen! :)) Próbáld meg még egyszer, sikerülni fog az! :) Nézz videókat, inspirálódj, ügyeskedj, meg lesz! ;) (K)

    VálaszTörlés