2014. augusztus 9., szombat

Orfűi nyaralás

Egy korábbi posztomban említettem hogy Orfűre megyek majd nyaralni, erről szeretnék egy kis beszámolót írni nektek.
Az egész úgy indult hogy még december végén elkezdtem játszani a League Of Legends-el amit két jó barátommal űztünk. Nekik van egy jó barátjuk, aki szintén elkezdett ezzel a játékkal játszani, így ő is becsatlakozott hozzánk és együtt meccseztünk. Egyre többet beszélgettünk vele, én külön is és kiderült hogy egy nagyon jó fej, rendes emberről van szó és örültem hogy megismerhettem. Néhány hónappal később feldobott egy ötletet hogy lenne-e kedvünk nyáron kiruccanni egy kicsit Orfűre. (Jó barátjának van ott nyaralója) Megkérdeztem, hogy jöhetne-e velem Zsófi hogy mégse egyedül legyek lány és elkezdtük tervezgetni a dolgot. Anyáékat egy kicsit nehéz volt meggyőzni, hiszen tudjátok így egyedül nem nagyon voltam távol, féltenek stb, de aztán mégis meglett a dolog és július utolsó hetét Orfűn töltöttük. 
Orfű csodás hely, szinte tátott szájjal csodáltam a tájat, amikor megérkeztünk. Pécsi-tó mellett volt a nyaralónk, saját stéggel. Maga a tó egy völgyben terül el és nagyon szép látványt nyújtott a síksághoz szokott szemeimnek. Sokat fürödtünk, napoztunk, este sétálgattunk a környéken. 
Eleinte picit sokalltam az egy hetet, de a vége felé közeledve meg azért sírt a szám hogy kevés, maradjunk még. Jól összeszokott a kis csapatunk, rengeteget nevettünk, beszélgettünk, zenéltünk, kártyáztunk. Utolsó nap megtanultam pókerezni ami kicsit vicces volt :D A kezdők szerencséje effektus nálam is jelentkezett, ami néha az őrületbe kergette a többieket. Na jó nem úgy, csak mókásan hatott hogy volt néhány drillem, flush-em, sorom :D Aki szervezte nekünk a szállást (írom B-nek) már azt mondta hogyha royal flush-öm lesz kiugrik az ablakon.. :DD 

Lényeg a lényeg hogy nagyon jól éreztem magam, örültem a lehetőségnek amit B-nek köszönhetünk. Örülök annak is hogy találkozhattam vele, remélem hamarosan újra összeáll a kis csapatunk :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése