2013. szeptember 23., hétfő

Klónok. Klónok mindenhol

Biztosan ti is észrevettétek, hogy a fiú társadalom jelentős része eléggé rossz irányba fordult. (Tisztelet a kivételnek!). Egyen fajt, 'stílust' képviselnek és borzasztó, hogy nem tudsz szinte különbséget tenni közöttünk. Szlengesen a páva kifejezést kapták. Szerintem nem kell túlzottan részletezni. V nyakú, rózsaszín kivágott felső, kereszt vagy rózsafüzér a nyakba, ülepes, lehetőleg mustár színű nadrág, csillagos égboltig felnyalt/vasalt haj, kétoldalt kopasz.  Legfőbb előfordulási helyük a pláza, szinte mindig csapatban találjuk őket. 
És ők mondják magukat akkora egyéniségeknek, miközben mind ugyanolyanok. Szánalmasak. Szombaton moziztunk és ahogy utána sétáltunk a plázában, komolyan mondom, szinte csak olyanok jöttek velem szembe! Klónok, basszus, klónok! Rendesen ijesztő. 

Komolyan mondom, manapság alig találni normális fiút. Miért jó az, hogy ami éppen divat, azt rögtön követni kell? Miért olyan nehéz megerőltetni magunkat és egy kis egyéniséget is belecsempészni a kinézetünkhöz? Enélkül az egész annyira jellegtelen. 
Néha elszontyolodtam, amikor mondjuk megláttam, hogy egy-egy boltban milyen horrorisztikus árak vannak és én olyat a büdös életben nem tudok majd felvenni, aztán belegondoltam, hogy talán nem is orbitális gond, hiszen mondjuk veszel egy ilyen felkapottabb, agyonreklámozott darabot, pár nap múlva szembe jön veled az utcán vagy 3-szor. És igen, szoktam vásárolni kínai üzletekbe, sőt, a nyáron rákaptam a turizásra, ugyanis Cegléden felfedeztünk egy olyan jót, hogy csak na! Vállfás, rendezett, nagyon klassz. Potom összegekért szereztem ruhákat. (Esetleg érdekelne benneteket ezen ruhákból egy kis válogatás?:))

Szóval a lényeg a lényeg, hogy én teljesen fölöslegesnek és nevetségesnek tartom ezt a fajta majmolást. Jó, nekem is van baglyos nyakláncom, meg egy bajszos pólóm, de attól még mást is felveszek, sokféle tetszik, nem csak az aktuális trend. 

3 megjegyzés:

  1. Lányban és fiúban is megy ugyanez. Egyre többen járnak ugyanolyanban, miközben azt hangoztatják, hogy ők egyéniségek, egyediek...stb. Szánalmas, de mit várjunk olyan emberektől, akik szeretnek csordában legelészni?

    VálaszTörlés
  2. én viszonylag fiúsan öltözködöm, és régebben midnig megszóltak a terepmintás cuccokért, volt, hogy leszbikusnak hívtak, és erre most divat lett és minden második lány abban van.. :D

    nem tudom mi értelme van ennek, de nekik biztos jó :D

    VálaszTörlés
  3. Attól még lehet valaki egyéniség, hogy csapatba van. Akik meg olyan alapon állnak hozzá a másikhoz, hogy csak akkor lehetsz velünk, ha nem változol meg így meg úgy, az nem is barát... :)

    Na ez az, egyszerűbb újjal mutogatni, mint kicsit megérteni a másikat.. Na azt én se, örök rejtély marad :D

    VálaszTörlés