2013. szeptember 1., vasárnap

Autumn inspirations

A mai nappal hivatalosan is beköszöntött az ősz. Magát az évszakot nagyon szeretem. Pompás színekbe borul a természet, lehet nagyokat sétálni, friss a levegő, lehet dekorálni a szobád, készülődhetünk a halloween-ra (már akit érdekel, én nagyon szeretem a hangulatát), rétegesen öltözködhetsz, kombinálhatod a ruhadarabokat, felveheted a kedvenc sáladat, forró teát-kakaót-kávét szürcsölhetsz, tököt faraghatsz és még megannyi klassz dolgot.

Tavaly nem nagyon használtam ki az évszak adta csudás lehetőségeket, de idén szeretném megvalósítani a fent soroltakat és dokumentálni is! Ezen kívül szeretnék megkérni egy lányt, hogy álljon nekem modellt őszi képekhez, ugyanis nagyon jó fotóalany lenne. Még sohasem kértem meg senkit, remélem beleegyezik :)

Néhány őszi program, amiről tudok:

Szeptember közepe: Megérkezik a sötétvörös parókám (Ha minden jól megy)
Szeptember második fele: Újra lesz festve a szobám
Szeptember: Ha minden igaz, meg tudom venni a fényképezőgépemet
Október 5: Őszi MondoCon életem legelső CP-ben *-*

Október vége: Halloween party barátnőkkel. Itt nem kell rosszra gondolni, nem idézünk szellemeket, semmi ilyesmi, csupán dekorálunk, eszünk-iszunk, zenét hallgatunk, beöltözünk, beszélgetünk, jól érezzük magunkat, csak mindent a halloween tematikáján belül készítünk :)













Ilyen gumicukrot hol lehet venni? Nagyon szeretnék *.*


 

8 megjegyzés:

  1. Meghoztad a hangulatomat! :)

    Én is szeretnék halloween partyt. :))

    VálaszTörlés
  2. Örülök neki! :))
    Tényleg? De jó! *.*

    VálaszTörlés
  3. szia, egy közvélemény-kutatást tartok, ha nem lenne probléma, tudnál válaszolni? sokat segítenél a válasszal, nagyon megköszönném! :)
    gimiben gólyanap/-avató van nálatok? szerveztetek valakinek/ nektek volt szervezve?
    ha igen, akkor milyen feladatok/programok voltak?

    bocsi, hogy nem a témához illő, csak nem igazán tudom máshol megkérdezni :D

    VálaszTörlés
  4. még a bejegyzéshez viszont; én nagyon imádom, amikor minden vöröses-sárgás árnyalatokat vesz fel, a levelek illatát lehet érezni (az iskolánk udvara elég nagy, tele van fákkal, és nagyon jó reggelente bemenni, csak ottmaradni kevésbé :D).

    VálaszTörlés
  5. Szia :) Persze :D

    Igen, van nálunk. Tavaly (10-be) mi szerveztük a 9-ik évfolyamnak, amikor mi voltunk 9-sek, akkor pedig nekünk szerveztek :)
    Programok: Minden osztály egy általuk kitalált produkciót adnak elő (általában komikus/vicces jellegűt); Énekelniük kell (A számokat véletlenszerűen választják ki, kivetítőn olvashatják a zeneszövet); Volt olyan feladat, hogy két ember a szájába vesz egy szívószálat és egymásnak kell adogatni egy szál tésztát; Bekötött szemmel kell egymást etetni lekvárral; Volt egy tál tele tejszínhabbal és úgy kellett megenni, hogy a kezeidet nem használhattad; Volt képkirakás (puzzle); A legszörnyűbb pedig az eskü volt: Magunknak gyártott gólyacsőrben kellett elmondani egy esküt, jobb kezünket a szívünkhöz téve, illetve a bal lábunkat fel kellett emelni.

    VálaszTörlés
  6. Hmm igen, az tényleg nagyon kellemes! :)
    Elhiszem, az már nem.. :DD

    VálaszTörlés
  7. köszi szépen, nagyon sokat segítettél! :D

    VálaszTörlés