2013. január 6., vasárnap

Összevisszaságok

Sziasztok! 

Éppen hogy feleszméltünk a két nap iskolából, holnap élesen is újra belevágunk. Szombaton mehettem volna anyáékkal Pestre, de én inkább jó kislány módjára itthon maradtam olaszozni. Mivel holnap javítom, vagy 5 anyagból. Nem, nem igazán sikerült mindent az agyamba vésni, a múlt idei igeragozást pedig hagytam is a sutyba. Na majd pont 80 igét fogok bemagolni...Igazából már kezd elegem lenni ebből az állandó megfelelésből. Hogy sosem elég, amennyit teljesítek, mindig elvárják, hogy még többet, még jobbat. De vettem egy nagy levegőt és azt mondtam magamnak: Ennyi elég! Ha ennyit tudok teljesíteni, akkor ennyit. Nem vagyok én robot, einstein, géniusz. 

A karácsonyi hangulatom még ugyanúgy meg van. Karácsonyfa a helyén, a színes égősorom világít és ha jól látom, elkezdett esni a hó. Legyen 20 cm-es hó, menjünk szánkózni, hó csatázzunk, csináljunk hóangyalt, korcsolyázzunk, legyen mindenünk havas, jeges! Ha már a szünetben nem tudtuk ezt csinálni, akkor legyen még rá lehetőség!

Tegnap ahogy netezgettem, láttam hogy Áprilisban lesz tavaszi MondoCon (anime rendezvény) és szívesen elmennék, úgyhogy már Zsófinak fel is hoztam az ötletet és már nagyon várom. Tudom, messze van, de akkor is. Sőt, az is megfordult a fejemben, hogy beöltözzek (cosplay-ezzek). Itt jöhet a kérdés hogy: nóóóómális? Se parókám, se ruhám, se kiegészítőm, de nagyon buli lenne. Még ezen filozofálgatok...

4 megjegyzés:

  1. Igen, az a második nyelv :) Gimnáziumban kötelező második nyelvet is választani. Első az angol :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem sincs sok conra vihető cuccom, de ha beöltözni nem is, elmenni remélem elmegyünk.;))♥

    VálaszTörlés
  3. Én már nagyon beleéltem magam, anyáék is szerintem elengednek, úgyhogy persze! :P♥

    VálaszTörlés