2015. június 24., szerda

Mindennapok

Sziasztok kedveskék!

Június 20-án hivatalosan is véget ért az érettségi időszak és késő délután a kezemben tarthattam az érettségi bizonyítványomat. Hihetetlen nyomás szűnt meg ezáltal, ugyanis az elmúlt néhány hét hihetetlen idegeskedéssel, gyomorgörcsökkel és kapkodással telt el. Az írásbelik igen nehezek voltak, de amit azokból ki lehetett hozni a szóbelin, teljesítettem, úgyhogy összességében büszke vagyok magamra :) Viszont attól félek, hogy az álomszakra nem elég a jelenlegi pontom de majd következő hónapban meglátjuk mire lesz jó. 

Az érettségi előtt természetesen részünk volt a szerenád és a bolondballagás örömteli pillanataiban majd a ballagás megható ceremóniáján. Keserédes ízt érzek a számban, ha arra gondolok, lezárult egy korszak az életemben. Hiányozni fog az, hogy volt hová tartoznom, volt egy biztos pont és hogy remek embereket ismertem meg, akikkel majd minimálisra fog csökkenni a találkozások száma, főleg ha mindannyiunk más irányba megy majd... Viszont egy kicsit kíváncsivá is tesz az önállósodás, habár tudom, hogy istenigazából nem állok rá készen, de ez is az életünk része és fejest kell ugranunk a mély vízbe. Ám addig 2 csodás hónap áll előttem, amit szeretnék maximálisan kihasználni; rengeteget fotózni, strandolni, kirándulni, beszélgetni, olvasni, filmezni, felfedezni, új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodni. 
Kívánom hogy mindenkinek legyen csodás nyara! ♥

Bolondos csipet csapat :) Nos igen, a cosplay befigyel.. :$ :D

Ballagósan :)
Ezt a képet nagyon szeretem a hajamról, annyira szépen megcsinálta a fodrász ♥

Egy kis koktélozás azért belefért :D
Szóbeli előtt egy kis feszültséglevezetés bátyámékkal-Cegléd, Laskafesztivál
És az érett meggymagok :)

2 megjegyzés:

  1. Gratula hozzá ^^ Emlékszem anno én is akkorát szusszantam, mikor letudtam az utolsó szóbelit is :D A hajad pedig tényleg gyönyörű volt ^^

    VálaszTörlés
  2. Like the third photo :)
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    VálaszTörlés