2015. április 26., vasárnap

Életképek #4

Sziasztok!

Az elmúlt időszakom igen sűrű és eseménydús volt és hihetetlen gyorsasággal váltotta egyik nap a másikat. 

Február végén megvolt a szalagavatónk, amiről sikerült egy kicsit késnem (éppen hogy lehuppantam a székemre, kezdődött is a műsor) no de nem is én lennék. Az előadások színvonalasak voltak, a szalagtűzés kellően meghitt és szép volt, tetszett minden. Utána átöltöztünk, vacsoráztunk egyet és visszamentünk a művházba bálozni. Bár nem voltak túl sokan, de jól telt a hangulat. Néhány órával később átmentünk egy szórakozóhelyre, ahol körülbelül 3-4-ig voltunk. Első ilyen diszkóm volt, amitől annyira nem voltam hasra esve, de legalább jó volt a társaság és a zene úgyhogy elszórakoztunk :)
Bátyámmal :)
Heni barátnőmmel ♥
Kriszti barátosnémmal a báli gúnyánkban :D
Egy jó barátommal, Donival ^^
 Az iskola szervezett 1 napos bécsi kirándulást, mint tavaly és idén is szerettem volna elmenni Henivel, úgyhogy szünet előtti utolsó napon el is ruccantunk :) Az időjárás egy kicsit elbánt velünk, ugyanis odafelé havas eső esett, Bécsben pedig iszonyúan fújt a szél, de ellátogattunk a Zene Házába, ami egy érdekes interaktív kiállítás volt, majd a Ringen sétálgattunk illetve meg lehetett nézni a Természettudományi Múzeumot, ahol rengeteg, gyönyörű kristály és kő volt kiállítva. Jó volt kicsit világot látni, kirándulni.
Április 11 és 12-én pedig a tavaszi MondoCon-on jártunk, ami ismét szuper hangulatban telt. Nagy nehezen elkészült a jelmezem, megint az utolsó pillanatokban kapkodtunk és sokat idegeskedtem miatta, plusz parókát is kellett szerválnunk mert nem érkezett meg időben (csak két munkanappal a con után, éljen) de végül minden megoldódott és megnyugodott a lelkem. Szálláson is voltunk, amit a szokásos csapatunk szervezett és hihetetlenül jól éreztem magam, sok szép emlékekkel gazdagodtam, amikre szívesen emlékszem vissza. 
Nos eléggé hátrakerültem, de aki szemfüles, az észre vesz :D


Időközben kitavaszodott, az idő egyre melegebb lett és virágba borult a természet, amit próbáltam/próbáltunk megörökíteni. Szívem szerint most azonnal elhúznék tavaszi portréfotózásra, de tanulnom kell hiszen nyakamon az érettségi.Csütörtökön pedig nagykorú lettem, ami igazából semmi különös új érzést nem hozott, de legalább nyugodt szívvel vehetek sört ha megkívánom :D Sajnos a hangulatom nem volt a legtökéletesebb, ugyanis mostanában le vagyok törve és sokat szomorkodom/gondolkozok egy bizonyos téma miatt, amit bár nagyon szívesen leírnék, de nem nagyon tartom ide valónak plusz nem változtatna semmin mert ezen senki nem tud segíteni.. Az idő majd enyhít rajta remélhetőleg :) Mindenesetre a barátaimnak sokat köszönhetek, mert mellettem vannak és mindent megtesznek hogy mosolyt csaljanak az arcomra. Másnap elmentünk koktélozni, sokat nevettünk úgyhogy méltóan megünnepeltük :) Kaptam sok csokoládét, pezsgőt, karkötőt, fülbevalót, virágokat, órát, képet és egy isteni finom fényképező alakú tortát ♥ 2 megjegyzés:

  1. Nagyon hangulatosak a képek :) Én is voltam conon, ott tartották a hastáncversenyt, amire jelentkeztem, de emiatt sajnos nem sokat láttam az emberekből. Ami pedig a szomorkodást illeti, szívből remélem, hogy hamarosan jobb kedvre derülsz, hisz itt a jó idő - a napsütés mindig segít :)

    VálaszTörlés