2015. január 18., vasárnap

Életképek #3

Sziasztok! :) Elég régen jelentkeztem, gondoltam írok néhány sort. 
A szünet után rögtön visszaestünk a mókuskerékben és mivel félévzárás előtt a tanárok rájönnek, hogy nincs elég jegyünk, dolgozatot dolgozatra halmoznak. Múlthéten 8 dolgozatot írtam, volt olyan nap amikor 3-ból is írtunk. Sajnos rontottam az idén és elég sok hármasom lesz pedig én arra törekszem, hogy a matekon kívül egy se legyen. Viszont az év végi számít a továbbtanulásban, úgyhogy arra majd jobban gyúrok :)
Természetesen nem tudom elkerülni a továbbtanulás kérdését, hiszen kevesebb mint 1 hónapom van meghozni a végleges döntést. Eddig 2 lehetséges suli van: a kaposvári egyetem fotográfia szaka és a Károli japán szak. Nos, Kaposvártól egy kicsit félek, hiszen egyedül nekivágni a vakvilágba kicsit rémisztő (cirka 270 km innen) illetve nagyon minimális létszámot vesznek fel és egy kátai fotós lányait sem vették fel oda, akik jóformán műteremben nőttek fel.. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha nem próbálom meg, akkor sose tudom hogy mi lett volna ha.. 
A japán szakot meg azért, mert érdekel a kultúra és a nyelv és szívesen beleásnám magam mélyebben. Annyi bibi van a dologban, hogy nyáron kicsit tanulgatnom kéne a nyelvet, mert bár ott az elejétől megtanítják neked, de szuper gyorsasággal vissza is kérik. Viszont lenne olyan ember, aki tudna segíteni, ha igazán szeretném, szóval nem lenne belőle nagy gond.. :) Ezen kívül egy fotós OKJ-t is szeretnék megjelölni de az egy teljesen más történet, máshol és más időpontban kell megjelölni, úgyhogy először a maximális 5 felsőoktatási intézményt kéne eldönteni.. Hú nem lesz egyszerű.
Pénteken voltunk egyet koktélozni, remekül éreztem magam, viszont szombatra sikerült nekem is elkapni ezt a vírusos nyavaját, úgyhogy még most lábadozok ki belőle és szerintem a holnapi napot még passzolom. Remélem minél előbb rendbe jövök :)

Nos nem apróztuk el.. :D Én egy Sex on the beach-et és egy Strawberry colada-t ittam, mindkettő isteni volt :)
Heni barátnőmmel :) ♥
Miután megnéztem a filmet, muszáj volt beszereznem a könyvet. Nem tudom láttátok-e de feltétlenül nézzétek meg, hihetetlen alkotás! Engem a hatása alá kerített és rengeteg csavar van benne.
Rendeltem Ebay-ről egy cuki, fanyelű ecsetkészletet, amik nagyon puhák, könnyű velük dolgozni és jó árban volt, ajánlom mindenkinek :)


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése