2015. január 1., csütörtök

2014 legjobb pillanatai

Első körben szeretnék minden kedves olvasómnak nagyon boldog, sikerekben, egészségben, élményekben, tapasztalatokban gazdag új évet kívánni! Újévi fogadalmakat eddig szinte mindig tettem, most valahogy nem érzem szükségét, mert az eddigieket sem tartottam be igazán. Természetesen vannak terveim, de azok leginkább önmagam felé irányuló változtatások és törekvések, szóval azokat feleslegesen osztanám meg veletek, mert csak jómagam tudom őket megvalósítani :) Remélem idén sikerrel járok.

Tavaly írtam egy, minden hónapra kiterjedő összefoglalót, most csak a számomra legkedvesebb pillanatokat szeretném rendszerezni, megmutatni nektek:

♥Február végén volt a szalagavatónk, ami a mi iskolánkban a 11-ik évfolyamban a táncokat teszi ki. Keringőztem és osztálytáncban is vettem részt és bár a próbák és a felkészülések nagyon fárasztóak voltak és próbára tették az idegeinket én nagyon élveztem és kellemes emlékként fogom őrizni. 
Rendszeres látogatója lettem a MondoCon nevű rendezvénynek, ami nagyon belopta magát a szívembe. Ebben az évben 3 cosplay-t is viselhettem, illetve először viseltem lolita ruhát, ami nagy álmom volt és remélem még újabb darabokkal fog bővülni a repertoárom. A MondoCon-nak köszönhetően új, kedves embereket ismerhettem meg, akikkel most is tartom a kapcsolatot.
Néhány év kihagyás után újra boldog macskatulajdonos lehettem, Tigi személyében, aki szerintem egy nagyon szép, különleges macska. Rég volt ilyen igazán bújós, dorombolós macskám, örültem neki hogy megint lehetett egy házi kedvencünk :)
Beleszerettem a vörös parókámba és rengetegen mondták hogy milyen jól áll és hogy kipróbálhatnám ezt a színt a valóságban is. Kellett egy jó félév, mire elértük a kívánt színt, de nagyon szeretem a vöröset és nem érdekelnek azok, akik szerint sápaszt, túl mű, ez nem én vagyok... Mert vannak sajnos ilyenek is és hiába hogy szeretem őket, ebben nem tudok velük egyet érteni mert nekem nagyon tetszik :) Kell néha egy kis változtatás.
♥Realizálódott bennem, hogy kik is azok a személyek, akiket barátoknak nevezhetek és akik ténylegesen szeretnek és érdeklik mi van velem. Sajnos volt néhány ember, akikkel elveszítettem a kapcsolatot, de szerencsére lett helyettük néhány új, akiket mostanra nagyon megszerettem.
 ♥Sajnos fotózás szempontjából nem voltam túl termékeny, de kipróbálhattam magam jegyes, kismama és sport fotózásban is, ami mind kihívás volt számomra és szerintem viszonylag jól teljesítettem. :)
 Július végén részt vehettem életem egyik legjobb nyaralásán 4 fantasztikus ember társaságában a festői szépségű Orfűn. Hihetetlenül jól éreztem magam, rengeteget nevettem és mái napig visszavágyódom. Remélem idén lesz ismétlés :)
(Tudom, a képek többségét már láttátok és ez nem azért van mert nem csináltunk, mert lett vagy 1000 kép de szinte mind vállalhatatlan, ökörködős, idióta fejet vágós, amit nem szeretnék itt közzé tenni mert valószínűleg a többiek nem örülnének neki :D Úgyhogy az megmarad köztünk :D)

♥Talán ez nem hírértékű, de számomra érdekes volt hogy kipróbáltam egy-két alkohol tartalmú italt és rájöttem hogy nem is olyan rosszak, pedig eddig nagy anti alkoholista voltam :D Nem azt mondom hogy most hú de sokat iszok, de például a sört és a vodka alapú koktélokat és a breezert kifejezetten megszerettem. 
♥Csináltam én is Instagram fiókot, ami egyébként egy tök jó kis oldal, ahova nyugodtan tölthetsz fel mindenféle kis apróságról is képet, ez azért van. Ráadásul sok szép fotókra, inspirációs oldalakra is bukkantam ezáltal, ami csak szuper lehet :)


Nos, mindent összevetve nem volt ez rossz év, de remélem az idei még jobb lesz! Sok akadály áll előttem, remélem sikerrel veszem majd.

2 megjegyzés:

  1. Boldog új évet kívánok neked, és hogy minden sikerüljön, amit elterveztél! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, hasonló jókat neked is! :)

    VálaszTörlés