2014. június 19., csütörtök

Haj-baj

Szerettem volna néhány változtatást a hajammal kapcsolatban és szépen lassan haladok a kitűzött cél felé. A frufrum mindig is nagy dilemma volt, ám ma végre tökéletesen megcsinálta a fodrász ^^ Kértem, hogy oldalt is vágjon hozzá a hajamból és így sokkal jobb lett az összhatás.
A másik, legszembetűnőbb változást a színével szeretném. Amióta megvan a vörös parókám, nagyon sokan megjegyezték, hogy milyen jól áll ez a szín és hogy befestethetném. Mostanában egyre többször eljátszottam ezzel a gondolattal, hogy miért ne? Viszont néhány barátom (akik szinte a legközelebb állnak hozzám) azt mondják hogy szerintük jobb ez a barna és a parókán kívül nem tudnának elképzelni vörösen.. Oké, hogy az számít, hogy nekünk tetsszen de kicsit elbizonytalanodtam. Aztán rákérdeztem a fodrászra, hogy szőkítés nélkül mennyire fogná be az az árnyalat, ami nekem tetszik és azt mondta hogy kicsit rizikós és talán 2-3 festés után lenne igazán ütős. (Nem szeretnék nagyon élénket, de mivel sötét a hajam így kérdéses egy kicsit). Illetve ehhez rendes festéket kéne vennem. 
Bennem van az, hogy mi lesz ha megbánom és szenvedhetek azzal hogy visszaszerzem a barnát, viszont mellette az is motoszkál bennem, hogy ki kéne próbálnom. (First world problem)
Valami ilyesmire gondoltam. Nem túl élénk de mégis szép és élettel teli. 

Ti mit gondoltok?

4 megjegyzés:

  1. Én nagyon-nagyon támogatom a vöröset, valami szép mély árnyalatban :)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon sokat gondolkodtam, mielőtt színes tincseket raktam a hajamba, de aztán úgy voltam vele, hogy basszus egyszer élünk, kipróbálom, mindig is ilyet akartam, és nekem nagyon bejött! Úgyhogy szerintem bátran vágj bele, ez a vörös egyszerűen gyönyörűűű! *-*

    VálaszTörlés
  3. Én sötét barnából lettem vörös. Ha láttad, hogy a képeimen milyen árnyalatú a hajam, egy festéssel lettem olyan piros (vörös) mint a képen a lány. Nekem is két táborra szakadtak az ismerőseim, hogy vörös legyek, vagy maradjak barna. Kipróbáltam, és igazán a visszabarnításnál lettem három percre szőke, de amúgy az én hajamat befogta simán. Jó volt vörösnek lenni, és szerintem neked is jól állna.
    Ha nem vagy benne biztos, akkor még aludj rá párat.

    Én nem bántam meg, hogy vörös voltam, teljesen más karaktert adott nekem. Nem szeretnélek semmire sem rábeszélni, de szerintem próbáld meg. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a kommentárokat, jó volt őket olvasni! :)

    Esetleg megkérdezhetném hogy milyen festéket/árnyalatot használtál, ha még emlékszel? :)

    VálaszTörlés