2014. március 2., vasárnap

Szalagavató 2014

Sziasztok! Ma egy terjedelmes bejegyzéssel készülök, tele rengeteg képpel.

Február 28-án, pénteken volt a szalagavatónk. Iskolánkban az a szokás, hogy 11-be táncolunk a végzősök tiszteletére, ők csak megnézik illetve megkapják a szalagot. A pénteki napunk a következő volt. 11-re mentünk, elpróbáltuk a keringőt ruhában, majd fél 1-re jöttek a szüleink, hozzátartozóink a főpróbára, ahol megnézhették a műsort. A keringővel nyitottuk, majd jött az osztálytáncunk (charleston-hip hop műfajban; a zene felénél lefutottunk a paravánok mögé és gyorsan átöltöztünk a hip hop ruhába) és végül az évfolyamdal. 3 órakor jöttek a 13 C-s és a 12 A-s osztály, akiknek szintén előadtuk az egészet, majd este 6-kor jött a B és a D osztály és ugyanezt eljátszottuk, szóval 3x adtuk elő a komplett műsort. Keringőruhába 6-szor voltunk, hiszen a műsor után volt egy zárókeringő, ami után felkérhettük a végzősöket illetve a szüleinket egy táncra, szóval rengetegszer öltözködtünk. 

A táncokat nagyon élveztem, főleg az utolsót, mert az a két osztály, akik akkor néztek minket, nagyon aranyos volt; a keringőbe háromszor is beletapsoltak, a végén felálltak, sikongattak és szegfűket dobáltak, amiből egyet haza is hoztam :) 
Rengeteget próbáltunk, sokszor már a hátunk közepére kívántuk, de szerintem megérte, mindenki gratulált nekünk és a felvételeket visszanézve szerintem is jól sikerült. A sok öltözködés ellenére hatalmas élmény volt abban a habcsók ruhában lejteni, illetve a hajamtól is oda-vissza voltam :) Gyönyörűen megcsinálta a fodrász és olyan tartósan, hogy még most is göndör, pedig az enyém nap végére ki szokta rúgni. Na meg a charleston ruha is egy élmény volt :) Tollas fejdísz, kis kesztyű, fodros, köves ruha, tiszta Gatsby feeling :)) Emlékezetes nap marad, az biztos. Meg szerintem összehozta az osztályt. Hiányérzetem lesz a sok táncpróba nélkül..

Anyáék is annyira aranyosak voltak, rengetegszer megdicsértek és legalább ötször újranézték a fotókat. Örülök, hogy éltem ezzel a lehetőséggel és mindenben szerepet vállaltam. Bántam volna, ha kibúvókat kerestem volna.

Így néztem ki :) Imádom ezt a ruhát, mikor először megláttam, nem is kerestem tovább. Megtaláltam, felpróbáltam, megszerettem. Még hogy nincs első látásra szerelem, chh... :D

Heni barátnőmmel ^^ Milyen hasonló volt a ruhánk, tök jó :) Gyönyörű volt nagyon :) Barátja is biztos nagyon örült neki :)

Kedves táncpartneremet sem hagyom ki :) Nagy köszönetet érdemel, amiért elvállalta a táncot és kibírta a bénaságaimat :D Anyáék szerint ügyesek voltunk, úgyhogy nem volt gond :D

Zsófinak is nagy puszi amiért leutazott, sok fotót csinált és itt volt velem ^^♥

És ez volt a charleston rucink :D Jó volt ebben parádézni. Kár hogy aznap vissza is kellett adni még hétvégén ellettem volna benne.

Néhány bónusz kép:

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép voltál, biztos jó lehetett az előadás is. :) Különösképp tetszik a charleston ruhád - nekünk is azon a héten volt a szalagavatónk, és mi is charlestont táncoltunk :D

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép voltál, a ruhád maga az álom, és a charlestonos is nagyon csini, illik hozzád :) Meg az a tollas fejdísz :)

    VálaszTörlés
  3. Moncsuu: Köszönöm :) Szerintem jó volt minden, nekem legalábbis tetszett :)
    Ti is charleston-t táncoltatok? De jó :)) Nektek milyen ruhátok volt?

    Megaera: Köszönöm szépen :)) A tollas fejdíszt még egy-két végzős lány is felpróbálta, mert bejöttek az öltözőnkbe kicsit készülődni, meglátták és rögtön ráraboltak :D

    VálaszTörlés
  4. Ű, de szép voltál! Meg a charlestonos ruha is ment hozzád, fantasztikus. A keringőt anno én is imádtam a végére, viszont az osztálytáncunk vérciki volt, főleg, hogy a fiúk és pár lány - köztük én - nem vettünk részt benne. Valami össze-vissza tánc volt egy Michael Jackson számra. Ennél minden jobb. De charleston. Imádom. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen! :)

    Kár hogy nem jött össze az osztálytáncotok :/ Én mindenbe szerepet vállaltam, igaz voltak olyan pillanatok, amikor fáradt voltam, sok próba volt és bántam, de a végén amikor ott álltunk a színpadon annyira jó érzés volt, hogy nem bántam meg :) Meg hát az ilyen pillanatokra emlékszik vissza az ember :)

    VálaszTörlés