2013. december 30., hétfő

Éves visszatekintő

Először is nagyon boldog újévet szeretnék mindenkinek kívánni, így előre is! :) Erőt, egészséget, boldogságot!

Összességében nem volt ez olyan rossz év, de sok helyen csak ilyen poshadt vízhez tudnám hasonlítani. Kevesebb kiborulásaim voltak, kevesebbszer is sírtam el magam, de még mindig van hova erősödnöm. Félelmeim és idióta fóbiáimat nem sikerült legyőznöm, amiken szeretnék változtatni, hiszen sok kellemetlen pillanatot okoztak nekem. Nyáron volt egy szomorú időszak, amikor Zsófiék elköltöztek Németországba és amikor ezt elmesélte telefonba (meg mikor anya is közölte) elbőgtem magam. Ő nem csak unokatesóm, hanem nagyon jó barátnőm, mindent meg tudunk beszélni és elképzelhetetlennek tartottam, hogy még messzebbre sodor az élet. Aztán csak visszajött, hogy befejezze a középiskolát, úgyhogy azóta már találkoztunk néhányszor :) 

Negatív gondolatokból ennyi elég, koncentráljunk a jókra, hiszen az is volt:

♥Elkezdtem conokra járni, amik által fantasztikus élményeket szereztem.
♥Az őszi conon viseltem életem első cosplay-ét és ezáltal megismertem egy csapat fantasztikus embert, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Mindegyikőjük a Fairy Tail c. animéből öltöztek be, ahogy én is.


Újra belelendültem az animenézésbe és elég sokat végignéztem
Mirai Nikki, Chrno Crusade, Fullmetal Alchemist: Broterhood, Kaichou wa maid-sama, Sakurasou no pet na kanojo, illetve elkezdtem a Fairy Tail-t és a Bleach-et :)

♥Elkezdtem csinálgatni az ECDL vizsgákat és eddig 3 sikereset tettem.

♥Kipróbáltam 3 új számítógépes játékot, amik nagyon tetszenek :D 
Amnesia: The Dark Descent, Vindictus és a LOL♥47 követőm lett a blogon és kialakult egy olvasóközönség, ami nagy örömmel tölt el, úgyhogy nagyon köszönöm nektek! :)


♥Sikerült megtalálnom azt a frufru és hajformát, ami tetszik
Végre rátaláltam a helyemre az osztályon belül és tudom hogy kik azok, akiket barátoknak hívhatok és szívesen látják a társaságom.

♥Egész sokat fotóztam és vettünk egy tükörreflexes gépet, amivel egy álmom vált valóra

Csináltam tumblr fiókot és szerelmese lettem az oldalnak

♥Megismertem bátyám barátnőjét, akivel jóba lettem :)

 
 Karácsonyi fényeket csodáltunk
4 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök a sikereidnek, kívánom, hogy a következő éved is ilyen legyen mind blogolás, mind élet terén :) Szeretem a blogodat, remélem jövőre is visszavárhatunk! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen, kedves tőled! :) Remélem hogy sikerül megtartanom ezt a szintet, sőt, igyekszem még termékenyebbnek lennem!

  Viszont kívánok neked is minden jót! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszettek a képek, hangulatosak :)

  VálaszTörlés