2013. december 2., hétfő

Decemberi zsongás

Ha december, akkor karácsonyra való készülődés. Tegnap volt advent első vasárnapja, amit Nagykátán az iskolával szembeni téren meg is ünnepeltünk. Énekeltünk az énekkarral, illetve tüneményes óvodások zenés-táncos műsorát néztük :) Közben bekapcsolták az égősorokat, minden csodás fényáradatban úszott. Lehetett kapni 70 forintért isteni finom fahéjas teát, amiből kettőt is vettem, annyira jól esett.. :) Majd anyuékkal beugrottunk a közeli cukrászdába és megettünk egy-egy finom tortaszeletet. Somlói galuskás tortát ettem, ahh mennyei volt..♥ 
Úgyhogy jól éreztem magam, kellően ráhangolódtam az ünnepi idényre. Egy két díszt már elhelyeztem a szobámban, illetve megleptem magam egy almás-fahéjas illatú gyertyaszettel, ami iszonyúan jó. (IKEA) 600 forint volt és 32 darabot tartalmaz, úgyhogy megérte az árát. 

A karácsony annyira de annyira hangulatos és gyönyörű ünnep.. A készülődés, a várakozás izgalmai, a közös fadíszítés, a fények, a finom ételek, a család együttléte, az átható szeretet leírhatatlan. Mintha valami varázslat lenne.. :)
Lassan el kéne döntenem, kit mivel lepek meg.. Bátyámnak már kitaláltam, a többiekén még egyelőre agyalok.

Ezt a számot pedig tegnap találtam. Nagyon szép és megnyugtat:(Természetesen karácsonyos^^)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt olvasni ezt a kis ünnepséget, biztos csodás élmény lehetett :)

    VálaszTörlés
  2. Ami szerintem a karácsony és az ünnepek lényege, azt pont jól megfogalmaztad! :)

    VálaszTörlés
  3. És tényleg nem egy nagy téren volt mint mondjuk a Vörösmarty, kis egyszerű de mégis ezért volt nagyszerű.. :)))

    Köszönöm! :)

    VálaszTörlés