2013. október 18., péntek

Talán igaz ez a mondás. Jelen pillanatban szükségem is van ilyesmi megerősítésekre. Nem történt olyan nagyon súlyos dolog, csak az én lelkivilágomnak az... Maga az alaphelyzet, plusz az egész heti feszültségadag kijött rajtam... Csak akkor nem szeretem, amikor mások is látják. Na de mindegy is. 
A lényeg, hogy most kicsit magam alatt vagyok, de nosztalgiázásként néztem Kaleido Star-t, meg egy jó baráttól kaptam egy tábla csokoládét, úgyhogy ezek némileg segítettek. 

Nem értem, hogy miért 'tökölök' sokat egy-egy probléma miatt. Amíg mások csak legyintenek egyet és úgy tesznek, mintha mi sem történt volna, addig engem egy ideig emészt a dolog... 

4 megjegyzés:

  1. Vannak, akik gyorsan dolgozzák fel a problémáikat, én pl. nem ilyen vagyok. Napokig, de volt már, hogy hetekig rápörögtem egy témára, és saját magától ülepedett le, mert nem tudtam semmit tenni az oldására. Szedd szét ízekre, és néz meg, hogy tényleg igaz-e, mi a valós belőle, meg lehet-e oldani. A B-verzió, hogy dühöngj ki magadból mindent.

    VálaszTörlés
  2. nekem állandó problémám, hogy túlbonyolítom a dolgokat és képes vagyok túl sokat foglalkozni egy-egy dologgal.
    lehet, hogy ez is a problémakezelésednek egyik módja, és ha számodra ez a folyamat beválik, valamint így könnyebben tudod magad túltenni egyes helyzeteken, akkor szerintem nincs semmi baj.

    VálaszTörlés
  3. szeretnék adni neked egy díjat;
    http://claustrophonia.blogspot.com/2013/10/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen a jó tanácsokat. Hál istennek nem volt olyan nagyon komoly, már nagyjából túl tettem magam rajta :)

    Köszi szépen a díjat ^^

    VálaszTörlés