2013. október 22., kedd

Díjat kaptam :)

Köszönöm szépen Lilinek (http://claustrophonia.blogspot.hu) a díjat! :)


Íme a kérdések:
1. Melyik nyelvet tanulnád meg a legszívesebben?
2. Ha lehetne egy egzotikus háziállatod, mit választanál?
3. Tényleg számít az, ha egyesek nem kedvelnek?
4. Milyen rendszerességgel szokott előfordulni, hogy egy beszélgetés felidézésekor rájössz, hogy miket mondhattál volna?
5. Szoktál álmodni?
6. Mit tartasz a legjobb és legrosszabb tulajdonságaidnak?
7. Mi az, amit legutóbb megbántál?
8. Mi az az első dolog, amit megnézel egy ellenkező nemű személyen?
9. Mi az a tulajdonság, ami kifejezetten imponál egy másik emberben?
10. Milyen számodra az ideális kapcsolatkezdeményezés (a másik fél részéről; 'udvarlási' módok, bókok, satöbbi)
11. Milyen sorozatokat szoktál nézni?
 
1. Hmm... Jelen pillanatban a japán érdekel a legjobban :) Talán az anime szeretetem vezetett hozzá, de sok dal van, ami szintén tetszik, meg hát jó lenne eljutni Japánba és ott megértetni magad.. :)
 
2. Az egzotikus állatokról nekem mindig a hüllők, gyíkok, kígyók jutnak eszembe, de sajnos őket nem kedvelem, úgyhogy ilyesmit biztosan nem... Talán egy törpebaglyot vagy egy mogyorós pelét :3
 
3. Abszolút nem. Akinek fontos vagyok, az elfogad olyannak, amilyen vagyok. Az utálkozókkal miért foglalkozzak? Régebben erősebb volt bennem a megfelelési kényszer, de már belefáradtam.. Semmit sem értem el vele, úgyhogy nem érdekel. 

4. Elég gyakran. Van, amikor mondjuk sietős a dolog és csak gyorsan odamondok valamit, vagy éppen kicsit ingerültebb kedvemben vagyok és nem látom át rögtön a helyzetet. Aztán később újra átgondolom az egész beszélgetést és eszembe jut néhány jobb alternatíva. 

5. Persze :) Szinte mindig, csak sajnos az esetek többségében elfelejtem. De van olyan is, hogy tisztán emlékszem minden egyes mozzanatra. Ami ritka, de előfordult már. Legtöbbször összefüggéstelen katyvaszokat szoktam ^^,
 

6. Legjobb: Csak egyet lehet? Jájj. Talán az őszinteséget és a bizalmat. (Tudom, ez 2, de azért van közük egymáshoz.) Nagyon ritka az az ember, aki ténylegesen mindig a színtiszta igazságot mondja.
     Legrosszabb: Annyi minden kavarog itt is bennem... Lehet az előző ellenkezője, a hazugság, a kertelés, vagy amikor előtted játssza a jó tündért, mosolyog, távollétedben pedig a pokolra kíván. Na meg a szándékos sértegetés/utálkozás. 

7. Talán az, hogy nem mentem szombaton túrázni az oskolával. Barátnőm mondta hogy csudiszép volt és rengeteget tudtam volna fotózni..

8. Hmm. Az arcát, haját. Arcon belül szemeit, mosolyát és az arcvonásait. Utána testalkat, ruházat.

9. Ha van kiállása az illetőnek, meri hallatni a hangját, képes az önfeláldozásra és elismeri a hibáit.

10. Öhm még nem volt kapcsolatom, de mindenképpen udvariasan, finoman közelítsen az illető, nem az a 'jó' nézel ki, járunk?' típus, szóval értitek. Ha pl moziba, koncerten, ugyanazon a szakköröm találkozunk (ergo van közös pontunk) akkor akár azzal kapcsolatban indíthatja a beszélgetést.

11. Mostanában főleg animéket. Fairy Tail, Bleach illetve elkezdtem a Kaleido Star-t. 

[A kérdések megalkotását és a díj továbbadását kicsit későbbre halasztom, most fáradt vagyok és erőtlen, de amint tudom, megcsinálom.]
 

2 megjegyzés:

  1. a pele alapból eszembe sem jutna, de végiggondolva király ötletnek tűnik! :D

    VálaszTörlés
  2. Tavaly a földrajz termünkben volt egy fotó egy peléről és barátnőmmel nagyon aranyosnak találtuk :D Meg egy vicces párbeszéd is fűződik hozzá. Ketten állunk a kép előtt, mondom barátnőmnek hogy milyen cuki. Állt mellettünk egy osztálytársunk (fiú) és döbbenten kérdezte: Ki? Mondom a pele :DDD

    VálaszTörlés