2011. február 23., szerda

~


'Építettem egy falat magam köré, de nem azért, hogy kizárjak mindenkit, hanem csak azért, hogy lássam, ki szeret annyira, hogy megmássza :)'

a cím most nem túl lényegre törő, ha nem gond :) szóval...uhh de régen nem írtam. nem is tudom miért. elfelejtettem, meg úgy időm se nagyon volt rá. de most már itt vagyok :3
mostanában történt velem pár dolog és sokat gondolkodtam rajta, és rá jöttem, h rengetegen vannak, akik minden apró dolgon felhúzzák magukat, elmélyednek benne, boncolgatják, pedig semmi értelme. sokáig én is mindenen aggodalmaskodtam, de már kezdek rá jönni, h ez nem jó. persze azért időnként el kell gondolkoznunk dolgokon, de úgy nem halad az idő, ha mindenen problémázunk. bár ez egyénfüggő. szakemberke szerind én kissé felszínes vagyok. lehet van benne valami, h néha figyelmetlen és szétszórt vagyok, nem úgy klappolnak a dolgok, ahogy eltervezem.
mint például ma, h nem vittem kulcsot és ácsorogtam egy órát kint, mire tesóm végre hazajött :"D. szóval picit igaz. de annyira azért nem. a belső is ugyanolyan fontos, sőt az fontosabb is, váltig állítom!
meg nekem sokszor az a bajom, h nincs elég önbizalmam és néha megijedek dolgoktól. amitől nem kéne. és teljesen feleslegesen parázok. mondjuk, az is valami, h felismertem a problémát. de sztem jó úton haladok a megoldás felé :) legalábbis remélem. hiszen meddig remél az ember? a végső pillanatig (L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése