2015. február 22., vasárnap

Paranormális Tag

Sok embernél láttam ezt a TAG bejegyzést illetve Youtube-on is sok ember kitöltötte és valamilyen szinten érdekel ez a téma és érdekesnek találtam a kérdéseket, úgyhogy gondoltam én is kitöltöm.

1. Mi az a film téma, amitől a legjobban félsz? Film példa? 
Számomra a szellemes tematikájú sztorik és filmek a legijesztőbbek, amik akár megtörténhetnek veled is. Például egy belezős, vérengzős filmet nem tudok komolyan venni, addig egy kicsit rejtélyesebb, elvontabb, szellemekkel megspékelt filmnél nagyon tudok parázni, habár túl sokat nem láttam mert nem vagyok nagy horror fan :) 
A Paranormal Activity 3-at illetve a A fekete ruhás nőt láttam, habár az első maradandóbb élmény volt hiszen azt láttam először, moziban, 14 évesen, nagy hangerőn... Szuper volt :'D

2. Mi volt a legijesztőbb paranormális élményed?
Egy barátnőm kisregényt tudna erről írni, én "sajnos" csak egyel szolgálhatok. Egyik este, amikor próbáltam elaludni, azt éreztem, mintha valaki a fal felől hozzá érne a derekamhoz. Igaz, félálomban voltam de még érzékeltem a külvilágot, szóval biztos hogy nem álmodtam. Nagyon megrémültem, sokáig csak ziláltan ültem és pislogtam, hogy mi lehetett ez.

3. Mi volt a legviccesebb paranormális élményed?
 Az asztalom melletti ládámra szoktam a tankönyveim nagy részét pakolni (a fiókomban már nincs hely) és valamelyik nap nagyon egymásra pakoltam őket és sejtettem is hogy le fog egyszer borulni de nem törődtem vele. Később, ahogy zenét hallgattam, hirtelen lezúdultak a földre jó nagy csattanással. Pillanatra megijedtem, de aztán csak nevettem magamon hogy mennyi eszem volt.. :D

4. Mi volt a legijesztőbb rémálmod?
Tyű az az igazság hogy nem igazán volt még kifejezetten rémálmom, plusz az összes álmomat elfelejtem.. Néhány óráig emlékszem rájuk aztán eltűnik mint a kámfor. De valami olyasmire emlékszem, amikor egy társasággal elmentünk valahová és valamiért egyedül maradtam egy ismeretlen helyen és teljesen kétségbe voltam esve és nem tudtam mit csinálni.

5. Félsz a sötétben?
Hogy is mondjam... Este, amikor elalszok, nekem teljes sötétségre van szükségem és egyáltalán nem zavar, de mondjuk ha idegen helyen vagyok és úgy kell puhatolóznom hogy eljussak egyik helyről a másikra, akkor valamiért félelmet kelt.

6. Furcsa szokás a félelem végett?
Ha este egyedül vagyok itthon, a szobámon kívül minimum a nappaliban feloltom a villanyokat, úgy megnyugtatóbb. Illetve a forgós székemet (ami nagyon közel van az ágyamhoz) nem szeretem úgy hagyni, hogy magam felé van fordulva mert attól félek hogy valaki beleül. Egyébként barátnőm is mesélte hogy ő se szereti, plusz mindig telepakolja valamivel (nekem mindig ruhákkal van tele, mert sokszor lusta vagyok elpakolni.. :D)
*Egy kis bónusznak pedig még annyit szeretnék írni, hogy van amikor késő este megyek tusolni, mindenki alszik, sötét van és mondjuk mosom az arcom, lehajolok a csaphoz, néha attól félek, hogy amikor visszaemelem a fejem a tükörhöz, valaki visszanéz rám.. Brr :D
Szerény személyem :D

1 megjegyzés: