2014. május 31., szombat

Életmorzsák

Mostanában nagyon elvoltam havazódva, kicsit hanyagoltam is a blogot. Irodalom kis érettségi volt tegnap, arra készültem néhány hete. 16 tétel volt és mondhatni ez volt az első komolyabb megmérettetésünk, ami sajnos nem úgy jött össze, ahogy terveztem. Jó témát húztam, csak sajnos ha szóban kell megmutatni a tudásomat, akkor nagyon izgulok és képes vagyok hebegni-habogni. Most is annyira rá stresszeltem, hogy a kérdések elbizonytalanítottak és nem tudtam magam megfelelően kifejezni. Ötösre pályáztam, hogy aztán még jövőhéten feleljek és meglegyen az ötösöm (irodalomból mindig megvolt) erre hármast kaptam. Kicsit megviselt a dolog; de nem is annyira a jegy, hanem maga a tudat, hogy ennyire önbizalom hiányos, félős vagyok... Ilyen esetekben annyira nem szeretem magam... Estére rosszul lettem, hányingerem lett és nagyon fájt a fejem úgyhogy le kellett dőlnöm, aludtam pár órát, ami jól esett.. Vizsga utóhatása? Tudja a fene, de nem esett jól~

Mindenesetre ezen változtatnom kell, minél előbb. Persze azért vidámság is volt. Örülök a jó időnek, hogy már hordhattam rövidebb nadrágot és szoknyát ^^ Illetve a kismacskák nagyon szépen cseperednek, jövőhéten elvisszük barátnőmnek a kislányt :) 
Holnap pedig jegyes fotózásra megyek! :) Még sohasem voltam ilyenen és ez azért már komolyabb téma, remélem jól szerepelek és meglesznek elégedve a munkámmal. Vidám, bohém hangvételű képeket szeretnének úgyhogy szerintem jó hangulatban fog eltelni. Természetesen néhányat Nektek is megmutatok :)
Ez meg olyan szeretemkép lett.. Egy ideig így hordtam a hajam, mikor nem volt kedvem vasalgatni (csak a frufrum). Este befontam és reggel voilá így ébredtem :D Egyszerű és nagyszerű.

2 megjegyzés:

  1. Cicák *--* A magyar miatt fel a fejjel, lesz ez jobb is, próbáld bekamuzni legközelebb magadnak, hogy mindent tudsz és no para, tudom nehéz, de leginkább fejben dől el a dolog. A jegyes fotózásra pedig hajrá, várom már a képeket :))

    VálaszTörlés
  2. Igen, muszáj lesz magam egy kicsit megemberelni! :)
    Köszönöm utólag is, nemsokára fent lesznek a fotók ^^

    VálaszTörlés