2014. április 19., szombat

Mindenki megérdemel valakit

Az elmúlt időszakban egyre inkább azt érzem, hogy szükségem lenne valakire. Eddig valahogy nem zavart a dolog, vígan elvoltam, viszont motoszkál bennem a kíváncsiság és egyszerűen csak jó lenne, ha mellettem lenne valaki. Viszont egyre valószínűtlenebbnek látom azt, hogy a szerelem fuvallata mostanság simítsa végig az arcom. Vagyis, inkább azt hogy nem ezen a vidéken. Ami nem baj, csak azt érzem, hogy még várnom kell egy jó darabig. Egyébként belegondolva egy kicsit megijedtem saját magamtól, hiszen én még nem éltem át az elutasítás fájdalmát, viszont én már adtam ebből néhány adagot... Nyilván nem jó szájízzel mondtam ki a fájó szavakat, de nem tehetek arról, hogy akikkel eddig összesodort az élet, nem az én eseteim. Igazából, nem is tudom igazán ki lenne jó a számomra. De ha találkozok vele, úgyis érezni fogom. 

Sokan mondták már, hogy válogatós vagyok. Hogy nekem senki sem jó. Hogy mindjárt 17 éves vagyok és milyen dolog, hogy még nem csókolóztam. Ezekre a dolgokra igazából nem tudok mit mondani, az én döntésem az, hogy kinek viszonozom az érzéseimet. Nem állok össze minden jött-menttel és szerintem a mostani világban különösen fontos, hogy odafigyeljen az ember, hiszen annyi mocsok, szemét lelkivilággal megáldott egyed él, hogy megszámolni sem lehet. 

Igen, fáj egy kicsit, hogy körülöttem boldog szerelmespárokat látok. Hogy facebook-on görgetve mindenki kapcsolatban van. Hogy a legtöbb szám is erről szól. Illetve, hogy a jelenleg nézett sorozatomban is szerves részét képezi a szerelem. (Akkor minek nézem? Mert maga a történet érdekel) Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkinek erről siránkozom, vagy hogy több doboz csokoládét tömök magamba, miközben hősszerelmes filmeket nézek és a képernyőhöz vágom a zsebkendős dobozt. Csupán megfordul a fejembe, a milyen lenne...? kérdés. 

Mindenesetre hű maradok szokásaimhoz. Talán sok elvárásom van. Talán főiskolán talál rám a szerelem. Vagy a nyáron. Igazából fölösleges izgatni magam, hiszen sorsom forgatókönyvét nem ismerem. Bízom abban, hogy olykor antiszocializálódásra alkalmas lelkivilágom társra lel majd. Hiszen mindenki megérdemli azt, hogy valakivel boldog legyen.

11 megjegyzés:

 1. Nem kell elkapkodni, szerintem se.
  Szemét lelkivilággal megáldott egyed egyike voltam, döntés képtelenségem miatt, az érzelmeim nem kimutatása miatt. Sajnos ilyen is voltam.

  Amúgy mit nézel, sorozatot? - Érdekelni kezdett, én vagyok szerintem az egyik egyetlen pasi, aki önszántából megnéz egy csajos, romantikus filmet egyedül is.

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nem kell sietned, mert idővel meg fogod találni azt, aki igazán neked való. Én is hasonló helyzetben voltam anno, mint te. Körülöttem mindenkinek volt párja, mindenki turbékolt, én voltam egyedül, de ez tudatos döntés volt a részemről, mert csak az igazival akartam összejönni. Így is lett. Pont annyi idős voltam, mint te most, mikor rátaláltam életem párjára, és azóta is együtt vagyunk, lassan 9 éve. Szerintem megéri várni :) És igen, a boldogságot mindenki megérdemli!

  VálaszTörlés
 3. Detto ugyanezeket érzem néha, mikor már teljesen elegem van abból, hogy körülöttem csak azt látom, hogy "juj, nézd már összejöttek! haláli cukik!". Vagy, amikor a barátnőim mesélik a legújabb történteket a fiúkkal kapcsolatban. Mikor meg megkérdezik, hogy "veled mizu?", nem tudok felelni semmi érdekeset.
  De hiszek ugyanabban, amiben te. Majd csak rám talál egyszer az a fránya szerelem és bizony megtudom, hogy mivel jár az. :) Neked pedig kitartást! ;)

  VálaszTörlés
 4. Nekem is mostanában tűnt fel, hogy az osztálytársaim, meg lassan minden ismerősöm kapcsolatban van, és néha azért ezt elég nehéz elképzelni.:D De igazából engem nem zavar, sőt, örülök nekik.:) Egyelőre úgy gondolok magamra, hogy így vagyok egész, egy sráccal már nem lennék az.:D Előbb rendeznem kell soraimat, és kitartást minden sorstársnak!:))

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a hozzászólásokat és biztatásokat, kedvesek vagytok hogy ennyien írtok! :)

  Magaera, gratulálok a kapcsolatodhoz, 9 év nem kevés idő :) És én is így vagyok, várom az igazit.. :)

  Karak: A Kínos c. sorozatot nézem.. :) Sok mindenben nem értek egyet, ami abba zajlik, viszont hűen ábrázolja a mai fiatalság zömét :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Értem, gondolhattam volna. :)

   Jennán azért jókat nevetek, igaz, elég gáz dolgokat művel.

   Törlés
 6. Igen, sokszor kiakadok, hogy most mi van? Mi a francot csinálsz? Pedig amúgy aranyos lány lenne meg vannak jó gondolatai.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ilyen az életben is előfordul, magunktól is szoktuk kérdezni ezeket szerintem. :)

   Törlés
 7. Tényleg nem kell elsietni semmit sem. Egyszer mindenki megtalálja a számára megfelelő embert, mert valahogy van egy fura vonzástörvény, és akivel egymáshoz illetek, az majd jön, vagy te mész. Meglesz majd ez. Sokat szívtam kapcsolatok terén, de végül megleltem egy kicsi kincset.
  A boldogságot mindenki megérdemli.
  A zenék meg csak azért szólnak erről, mert egy terméket ezzel lehet eladni. Ne vedd fel.

  VálaszTörlés
 8. Látod, igazad van :) Nem stresszelem túl egyébként, csak néha eszembe jut. De jó embernek tartom magam, előbb vagy utóbb úgyis összejön :)

  VálaszTörlés