2014. március 28., péntek

~

Amióta nem írtam, beköszöntött az igazi tavasz :) Igaz, a reggelek még kicsit csípősek tudnak lenni, viszont élmény hazafelé úgy sétálni, hogy melegít a nap, illatoznak a gyümölcsfák és zenélnek a madarak. Hordhatom a kedvenc barna bőrdzsekimet, a vékonyabb türkizkék nadrágomat és a kedvenc cipőimet. 


A tavaszi MondoCon-ig még egy hónapot várni kell, de már teljesen be vagyok zsongva. A cosplay miatt is, a hangulatáért, az emberekért és magáért az ottlétért. Ráadásul most mind a két nap ott leszünk, tehát ott is alszunk! ^^ Így azért izgalmasabb a dolog és kíváncsi vagyok a vasárnapi légkörre is. Meg minél többet vagyunk ott, annál jobb♥ Tesztelgettem egy kicsit a parókát illetve a karakterhez illő sminket (esszéírás helyett, hát honne) és szerintem jó lesz. A ruha nem ez lesz, csak felkaptam valami hasonlót. Ah olyan kíváncsi leszek a teljes összképre! Fegyverekkel, bőrdzsekivel, csukló-lábszár páncéllal mindennel.

A pofavágást még gyakorolnom kell, hiszen Katarinához agresszívabb, gonoszabb tekintet párosul. Próbáltam a képen komolyabb képet vágni, nos nem igazán jött össze~ De örülök hogy még a paróka bírja (hiszen nem a legjobb minőség és már sok szál kihullott belőle)  

Remélem jól vagytok és nagyon kellemes hétvégét kívánok nektek! :)

4 megjegyzés:

  1. Jó szórakozást a Mondocon-hoz! :) Mindig is el akartam jutni egy ilyenre, látni jó kis cosplay-eket, de eddig nem jött össze a dolog. Na talán majd egyszer :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! :) Egyszer mindenképp menj el, érdeme! :) Minden évszakban van, úgyhogy lehet rá készülni :)

    VálaszTörlés
  3. A tavaszi conra mi is kinézünk. :)
    De azért jó szórakozást hozzá! Ezt a parókát de felpróbálnám!!!

    VálaszTörlés
  4. Na az tök jó :) Remélem összefutunk ^^ Köszönöm, nektek is, kíváncsi leszek a véleményedre :))

    VálaszTörlés