2014. március 10., hétfő

Apró örömök az életben :)

A múlthéten ahogy hazaértem és bementem bátyám szobájába, megláttam, hogy egy régi típusú fényképezőgép pihen az asztalán. Megörültem neki, hiszen gondoltam hogy nekem szánta és ahogy közelebbről megvizsgáltam, rájöttem, hogy egy tükörreflexes gépről van szó, ami akkoriban elég értékes és komoly dolognak számított. Egy ismerőse neki adta, mert nem használja. Szegénykém eléggé el van hanyagolva: karcos a lencse és belül zörög a kosztól.. Viszont szívesen használnám, remélem meg lehet csinálni.

Több bloggerinánál olvastam, hogy a KIK-ban sok aranyos tavaszi, húsvéti kiegészítő van, potom összegekért. Szombat reggel Jászberényben jártunk, úgyhogy gyorsan el is néztem arra. Tényleg nagyon sok minden van, főként pasztell árnyalatokban. Még ha nem is vesz semmit az ember, maga a nézelődés is szemet gyönyörködted. De természetesen hazajött velem néhány apróság :)

A képen szereplő tárgyak 290 forintba kerültek. A nyuszi tökéletes dekorációs elemet foglal el a polcomon és a színe pont passzol a szobámba. Oké, a szőlőzsírt először a csomagolásért hoztam el, mert nagyon szeretem a baglyokat és annyira kis kedves. De magának a terméknek iszonyú jó illata van (anya szerint túl édes és mű) de engem vattacukorra emlékeztet.. :) A kis duci bagolyka a tévém tetején kapott helyet, a gyönyörű rózsás karkötő pedig bármilyen egyszerű szettet feldob, annyira kis finom és elegáns. 

Ezt a képet pedig tumblin találtam, de olyan édes hogy muszáj volt megosztanom nektek.. :) Remélem jól vagytok és örültök a jó időnek, itt gyönyörűen süt a nap, lehet tekerek néhány kört a biciklimmel :)

4 megjegyzés:

  1. A bagoly és a karkötő csábító.
    A madarak képén meg jót nevettem. :D

    VálaszTörlés
  2. Ugyanolyan stílusú karkötő van még pasztell kék színben, illetve nyaklánc és fülbevaló formában is, szintén 290 forintért ^^

    Nagyon aranyosak, hogy bepózoltak :D

    VálaszTörlés
  3. Jó kis poszt! Látom téged is elért a tavaszi hangulat! ;)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! :) Bizony, már nagyon kellett :)) Fotózni is szeretnék lassan menni, jó pár hónapja nem volt rá lehetőségem.

    VálaszTörlés