2013. május 31., péntek

Napi meglátás

Személyes tapasztalatról esne néhány szó, ami újabb indokot ad az emberiség utálatáért. (Tisztelet a kivételnek!) Szóval... A mostani fiú társadalom jelentős részének eléggé szűk a látóköre és az igénye. Ha egy lánynak jó a segge, az alakja, szolárium barna bőre van, no meg persze ezeket szívesen hangsúlyozza, a srácnak ez éppen elegendő.

Itt még nem is lenne óriási tragédia, de a lányok is ribizliként viselkednek, állandóan ott legyeskednek minden fiú körül, rázzák magukat és fennhangon vihognak. Normális embernek ez a viselkedés abszurd és röhejes, viszont a srácoknak bejön!! Hiába hogy nem is egy nagy szépség egy-egy ilyen leányzó, azok az adottságok megvannak, amik elegendőek a fiú elképzelt képének, nyert ügye van. Szóval ha te nem felelsz meg ennek a ribizli ideálnak (csak mert nem szeretnék káromkodni, mert kurvára nem nőies, pardon), akkor te már a nevetséges, lenéző kategóriába tartozol.

Mint leszögeztem az elején, vannak kivételek, de sajnos mostanában leginkább ezt látom, ami elkeserítő. Én mivel normálisan öltözködök, nem rázom a valagam, nem csücsörítek minden szombati partyfotókon, nem iszom le magam a sárga földre, nem dohányzom és nem flörtölgetek egyszerre 3 fiúval, egy szar alak vagyok. Hiába, szomorú dolog ez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése